Over ons

Het bestuur van IISA Nederland bestaat uit:

Voorzitter

Fergil Hesterman is een ervaren ijszwemmer en op het wereldkampioenschap ijszwemmen 2019 behaalde hij de tweede plaats. Hij is sinds 2017 ook geaccrediteerd IISA official. Binnen het bestuur is hij verantwoordelijk de regelgeving rondom het ijszwemmen en de internationale betrekkingen

voorzitter@iisa.nl

fergil@iisa.nl

Secretaris

Christa Hesterman is een oud zwemster, is bekend met openwater zwemmen en is ervaren als ijszwem coach. Verder is zij sinds 2017 geaccrediteerd IISA official.

secretaris@iisa.nl

christa@iisa.nl

Penningmeester

Eskil Elfferich is ijszwemmer en heeft haar zoon Sven op veel ijszwemwedstrijden door Europa begeleid. Verder is zij sinds 2019 geaccrediteerd IISA official.  

penningmeester@iisa.nl

eskil@iisa.nl

Bestuurslid

Richard Broer is naast bestuurlid van IISA Nederland ook bestuurslid van de International Ice Swimming Association. Hij is opgenomen in de International Marathon Swimming Hall of Fame voor alles wat hij zowel nationaal als internationaal voor het openwater zwemmen heeft betekend. Ook is hij sinds 2017 geaccrediteerd IISA official.

richard@iisa.nl

Bestuurslid

Irene van der Laan is een ervaren marathonzwemmer en ijszwemmer. Zij weet als geen ander wat het is om het uiterste van je lichaam te vragen en je grenzen te verleggen. Ook is zij Nederlands recordhoudster van de dubbele oversteek van het Engelse kanaal.

irene@iisa.nl

Bestuurslid

Jac Guijt is naast ijszwemmer ook arts. Hij nam deel aan het wereld kampioenschap ijszwemmen 2017. Met zijn medische kennis en ijszwem ervaring is hij een waardevolle toevoeging voor het bestuur van IISA Nederland.

jac@iisa.nl

Heeft u vragen, opmerking of wilt u gewoon wat kwijt stuur dan bericht naar info@iisa.nl.