Contact informatie

IISA Nederland
Meerkoet 16
1111 WB Diemen

Heeft u vragen, opmerking of wilt u gewoon wat kwijt stuur dan bericht naar info@iisa.nl.

Het bestuur van IISA Nederland bestaat uit:

Richard Broer is naast voorzitter van IISA Nederland ook bestuurslid van de International Ice Swimming Association. Hij is opgenomen in de International Marathon Swimming Hall of Fame voor alles wat hij zowel nationaal als internationaal voor het openwater zwemmen heeft betekend. Ook is hij sinds 2017 geaccrediteerd IISA official.
voorzitter@iisa.nl / richard@iisa.nl

 

Christa Hesterman is een oud zwemster, is bekend met openwater zwemmen en is ervaren als ijszwem coach. Verder is zij sinds 2017 geaccrediteerd IISA official.
secretaris@iisa.nl / christa@iisa.nl

 

 

Fergil Hesterman is een ervaren ijszwemmer en op het wereld kampioenschap ijszwemmen 2017 behaalde hij de vierde plaats. Hij is sinds 2017 ook geaccrediteerd IISA official.
penningmeester@iisa.nlfergil@iisa.nl

 

 

Irene van der Laan is een ervaren marathonzwemmer en ijszwemmer. Zij weet als geen ander wat het is om het uiterste van je lichaam te vragen en je grenzen te verleggen. Ook is zij Nederlands recordhoudster van de dubbele oversteek van het Engelse kanaal.
irene@iisa.nl

 

Jac Guijt is naast ijszwemmer ook arts. Hij nam deel aan het wereld kampioenschap ijszwemmen 2017. Met zijn medische kennis en ijszwem ervaring is hij een waardevolle toevoeging voor het bestuur van IISA Nederland.
jac@iisa.nl