Fergil Hesterman prolongeert zijn titel in Rusland

Afgelopen weekend nam Fergil voor de tweede maal mee aan het Gulf Stream Event in Moermansk. Dit jaarlijks evenement wordt gevierd met onder andere een 1200 meter lange zwemwedstrijd waarbij de Kola Baai over wordt gezwommen. De watertemperatuur lag rond de 8 graden.
Over deze zo geheten ‘Murmansk mile’ wist hij na 15 minuten en 18 seconden in het ijzige water als eerste aan te tikken voor de huidige wereldkampioen Petar Stoychev. Met deze tijd scherpte hij zijn eigen baanrecord met maar liefst 19 seconden aan.

Een gedachte over “Fergil Hesterman prolongeert zijn titel in Rusland

  1. Klasse Fergil ! Zoals al eerder ben ik ook dit keer weer trots op je! Maar……het kan kouder………….
    Veel plezier met je training voor alles wat er dit seizoen op je lijstje staat. Sportieve groet Els

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.