Nationale IJszwemdag

Zwem samen met je (zwem)vrienden, familieleden en kennissen zwemmen op onze 1e nationale IJszwemdag.

Op zondag 31 oktober organiseren wij als IJszwemmen Nederland / IISA Nederland samen met de ijszwemlocaties de eerste nationale IJszwemdag*. Tijdens de Nationale IJszwemdag willen we (nieuwe) ijszwemmers de kans geven om in aanraking te komen met onze sport en met de al geoefende ijszwemmer het seizoen te openen.

Heb je ook interesse of wil je meedoen? Kijk dan eens op een van de locaties waar je kan ijszwemmen in Nederland. Alle locaties hebben aangegeven dat ze meedoen. Het is goed om je van tevoren aan te melden als (nieuwe) ijszwemmer als je met de IJszwemdag wil bij hen wil meedoen. De contactgegevens van elke locatie staan ook op deze pagina.

Wij kunnen je ook helpen met een locatie voor je te vinden, maar is er geen locatie bij je in de buurt dan kan je natuurlijk ook op een eigen locatie deelnemen. Neem dan contact op met secretaris@iisa.nl.

Voor alle deelnemers aan de IJszwemdag hebben we een digitaal diploma. Om dit diploma toe gestuurd te krijgen zal er op de locatie om je naam en emailadres worden gevraagd. Je krijgt je diploma dan via de mail toegestuurd door IISA Nederland.

Bekijk hier onze brochure met meer informatie over ijszwemmen en hoe te beginnen met ijszwemmen.

Als er nog vragen zijn neem contact op met secretaris@iisa.nl.

* Deelname aan ijszwemmen geschied te allen tijde op eigen risico. Zwemmen met een zwemboei is verplicht. Mocht je niet in het bezit zijn van een zwemboei neem dan contact op met de locatie waar je wilt deelnemen en bespreek de mogelijkheden om er een te lenen.