3e Nationale IJszwemdag

Op zondag 29 oktober, de eerste zondag in wintertijd, organiseerden wij, samen met de verschillende ijszwemlocaties, de 3e Nationale IJszwemdag om het seizoen feestelijk te openen. Voor de geoefende ijszwemmer was het een mooie start van het seizoen en voor nieuwe zwemmers een mooie gelegenheid om kennis te maken met onze sport.

Deze dag leverde vele enthousiaste en positieve reacties vanuit het hele land op. Uiteindelijk hebben ruim 400 zwemmers meegedaan.  Na afloop van de Nationale IJszwemdag kregen alle deelnemers, die dat wilde, een digitaal certificaat toegestuurd. Er zijn er ruim 300 verstuurd.

IISA Nederland bedankt alle ijszwemgroepen die hun medewerking hebben verleend om van deze dag een succes te maken. Noteer alvast in je agenda de 4e Nationale IJszwemdag op zondag 27 oktober 2024