Tweede nationale ijszwemdag

Kom samen met je (zwem)vrienden, familieleden en kennissen zwemmen op de 2e nationale IJSZWEMDAG.

Op zondag 30 oktober 2022 organiseren wij als IJszwemmen Nederland / IISA Nederland samen met de ijszwemlocaties, na het succes van 2021, de tweede nationale ijszwemdag*. Tijdens de Nationale IJszwemdag willen we (nieuwe) ijszwemmers de kans geven om in aanraking te komen met onze sport en met de al geoefende ijszwemmers het seizoen te openen.

De organisaties hebben toezichthouders op de kant om de nieuwe zwemmers te begeleiden. Tijdens de IJszwemdag zullen deelnemers altijd op eigen risico deelnemen en is het voor de deelnemers verplicht om met een boei te zwemmen. Voor beginners is er voor de dag een boei te leen.

Heb je ook interesse of wil je meedoen? Kijk dan eens op een van de locaties waar je kan ijszwemmen in Nederland.

Alle locaties hebben aangegeven dat ze meedoen. Het is goed om je van tevoren aan te melden als nieuwe ijszwemmer(s) die met de IJszwemdag mee wilt doen en een afspraak te maken. Contactgegevens staan ook op de pagina.

Wij kunnen je ook helpen met een locatie voor jou te vinden, maar is er geen locatie bij je in de buurt mag je ook op een eigen locatie deelnemen. Neem dan even contact op met secretaris@iisa.nl.

Voor alle deelnemers aan de ijszwemdag hebben we een digitaal diploma. Om dit diploma toe gestuurd te krijgen zal er op de locatie om je naam en emailadres worden gevraagd. Je krijgt je diploma dan via de mail toegestuurd door IISA Nederland.’

* Deelname aan ijszwemmen geschied te allen tijde op eigen risico. 

Als er nog vragen zijn neem contact op met secretairs@iisa.nl